Jullie trouwfeest bij Whoosah

Heb je altijd al gedroomd van een romantisch huwelijksfeest op het strand, met de wijde zee op de achtergrond? Restaurant en beachclub WHOOSAH in Scheveningen, Den Haag biedt je de mogelijkheid om in de lente of zomer jullie bruiloftsfeest te komen vieren aan een van de mooiste strandplekjes van Nederland: het Zwarte pad in Scheveningen.

Je vindt bij ons de gelegenheid om de hele trouwparty te doen, inclusief receptie, diner en feest. Maar ook voor een enkel onderdeel van je bruiloft ben je van harte welkom. We kunnen jullie speciale dag volledig uit handen nemen of werken nauw samen met jullie wedding/eventplanner.

We kunnen voor de decoratie zorgen, je feest in goede banen leiden en de DJ op de hoogte stellen van jullie wensen.

Een toast met prosecco of champagne, een special thema of veel kaarsen, bloemen en romantische attributen? Vertel ons je wensen en we gaan aan de slag! Kortom, voor een onvergetelijk trouwfeest en huwelijksfeest in Scheveningen, ben je bij Whoosah aan het juiste adres!

 • WHOOSAH
 • Romantisch strandlocatie in Scheveningen, Den Haag
 • Exclusief en luxueus
 • Mooie sfeervolle decoratie
 • Verschillende stijlen van dineren
 • Vrijwel alle menu’s mogelijk
 • Ervaren in de mooiste trouwfeesten
 • Alles tot in de puntjes verzorgd

Trouwen op het strand


trouwfeest in scheveningen met het lekkerste diner en BBQ

Diner

We hebben diverse BBQ’s die helemaal passen bij de vrije en relaxte sfeer van WHOOSAH. De BBQ’s worden geserveerd in buffetvorm, aangekleed en met eten in overvloed.

Liever een sit-down dinner? Ook dit kan. Hiervoor staat het maximaal aantal personen op zo’n 80 personen. Dit heeft te maken met de capaciteit van de keuken. Wij willen altijd kwaliteit leveren en hanteren daarom een maximaal aantal personen op een sit-down dinner. Zijn het er ietsjes meer? Dan bespreken we natuurlijk de mogelijkheden!

BBQ 1
*vanaf 20 personen

€23,00 pp

BBQ 2
*vanaf 20 personen

€26,50 pp

BBQ 3
*vanaf 20 personen

€32,50 pp

Sit-Down Dinner
*vanaf 10 personen, max 80 personen

€34,50 pp

Dieetwensen, extra vegetarische opties of een speciaal verzoek? We kunnen overal naar kijken en we denken graag met je mee!

Download hier het foodbook
exclusieve trouwfeesten in scheveningen georganiseerd door beachclub whoosah

Exclusiviteit & een trouwfeest op maat

Wij begrijpen als geen ander dat elk feest, zeker een trouwfeest, een maat gemaakt festijn is. Ieders wensen zijn immers persoonlijk, helemaal als je kijkt naar de invulling van jullie trouwdag.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om onze strandclub geheel of deels af te huren. Hiervoor hanteren wij verschillende omzetgaranties. Zie de tarieven in de trouwbrochure.


decoratie trouwfeest scheveningen den haag

Prachtige decoratie voor huwelijk en trouwfeesten

Een romantisch huwelijksfeest en de ideale trouwerij op het strand van Scheveningen. Met de wijde zee op de achtergrond en prachtige decoratie maken wij jullie huwelijk een dag om nooit meer te vergeten. We denken graag mee als het gaat om mogelijkheden qua decoratie. Omdat we bij WHOOSAH niet onbekend zijn met het organiseren van (grote) feesten, is er voor elk budget een mogelijkheid.

Heb je zelf al ideeën en bijvoorbeeld een moodboard op Pinterest gemaakt? Deel deze met onze eventplanner en zij zal opzoek gaan naar decoratie in jullie stijl. Voordat er besteld wordt, wordt er natuurlijk eerst goed overlegd of dit past binnen jullie beeld van de dag.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw bruiloft:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Magische en ontspannen sfeer
 • Bijzonder eten
 • Alles is mogelijk
 • Voor elke groepsgrootte gezellig
 • Expert in het organiseren van een feestje
 • Bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje in Scheveningen