There is no sincerer love than the love of food


Reserveer direct een tafel
  • WHOOSAH
  • Bijzonder eten
  • Met liefde bereid
  • Gezond
  • Voor ieder wat wils
  • Mooie locatie aan het strand in Scheveningen
Whoosah biedt exotische gerechten aan

Het verhaal van restaurant WHOOSAH

Bijzonder! Dat is wat WHOOSAH in de eerste plaats over het aanbod in haar restaurant kan zeggen. De kaart oogt exotisch, maar er staan ook genoeg dingen op die ze ook op het platteland herkennen. Zo kan je jouw zomerse dag beginnen met een lekker gebakken eitje, maar wil je er een iets specialer feestje van maken kies je voor de Braziliaanse Acai met banaan en huisgemaakte granola, die als kers op de taart ook nog wordt geserveerd in een uitgeholde verse kokosnoot. Een vers groentesapje erbij en je waant je op een tropisch eiland.

En zo is eigenlijk de gehele menukaart van restaurant WHOOSAH opgebouwd. Herkenbare dingen, afgewisseld met spannende kruiden en sausjes. Vooral heel puur en gezond. Een groot deel van de gerechten hebben een Internationale achtergrond. Maar ook de klassieke WHOOSAH-burger mag niet ontbreken.

Het belangrijkste ingrediënt in élk gerecht is een extra beetje liefde. De menukaart is met passie in elkaar gezet en de gerechten worden met liefde bereid. Er wordt nagedacht over de producten die ingekocht worden, de leveranciers met wie we werken. En dat proef je.


“Ik heb me laten verrassen en dat was zeker de moeite waard”


ACAI met banaan bij Whoosah Beachclub

TIP:

ACAI met banaan;

Probeer de ACAI met banaan en huisgemaakte granola als ontbijt. Dit wordt geserveerd in een verse kokosnoot. Een tropische verrassing en een écht feestje in je mond!