'; } elseif( is_page( 61 ) ) { echo ''; } ?>

Over ons

Onze Mission Statement (:
AZORRA biedt een thuis voor de ’30 something’ die zowel wil feesten als ontspannen, waar de vriendschappen worden versterkt en waar diverse generaties met elkaar genieten van dit uniek stukje Schevenings strand.

Voor sommige is het een beetje wennen…een nieuwe uitstraling en naam op de oude plek van Whoosah maar…. daar was het simpelweg gewoon tijd voor.

De wereld draait door en dat gold ook voor dit unieke plekje op het Zwarte Pad.
Al voor Corona wilden we ‘iets’ anders gaan doen, maar door het ‘overwinteren’ van het oude vertrouwde huisje ontstond veel schade die we niet zomaar meer konden oplossen, dat gaf ons nog meer de push en inspiratie om door te pakken met Azorra.

Azorra is een hele vrije Japans/mediterranse vertaling van ‘blauwe lucht’ waar we vanuit onze beachclub continue op uitkijken en die ‘s ochtends en ’s avonds een waanzinnig kleurenspel laat zien.
Het is ook een éerbetoon aan een legendarische kleine Haagse club eind jaren 80/90. Een plek van en voor iedereen waar muziek centraal stond maar vriendschappen nog meer.
Dat gevoel willen we zeker in deze tijd nog steeds uitdragen, het eerder genoemde ‘love for music’ en het faciliteren van alles wat het leven en een zonnige dag mooi en lekker maakt.
Verwacht ‘good vibes’, goed eten en drinken een vriendelijk team en de rest gaat vanzelf!

 

Lieve gasten, als jullie op zoek naar Whoosah Beachclub dan ben je bij ons nog steeds op de juiste locatie!

Alleen hebben we na corona doorgepakt met AZORRA als nieuw food- & drinkbar concept.

Iets minder zwart maar juist met nog meer good vibes als jullie die meebrengen….✨🌴🛖🪩

Check de agenda of socials voor de feesten want die zijn er nog steeds, of kom gewoon lekker aan onze buitenbar zitten, liggen op de bedjes of hangen op de banken…wat jij wil…. en vooral ons nieuwe menu niet vergeten!