Welcome to the world of WHOOSAH

Geniet heerlijk aan het strand van Scheveningen van de mogelijkheden die WHOOSAH biedt: Events, Restaurant & Club. Wij zijn van alle markten thuis en zorgen samen met jou voor een onvergetelijke dag voor jou, je vrienden en/of collega’s! Kijk snel naar al onze mogelijkheden en tot snel! 


Bekijk de mogelijkheden voor Partijen
bedrijfsuitje whoosah beachclub scheveningen

Bedrijfsuitje / Groepsuitje

WHOOSAH Beachclub is een bijzondere strandtent gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Een prachtige plek aan het strand van Scheveningen voor een bedrijfsuitje dat net iets anders mag zijn dan normaal.

Whoosah biedt verschillende soorten bedrijfsuitjes, van ontspannen etentjes met een walking dinner of de actieve bedrijfsuitjes zoals teambuilden met Expeditie Robinson.

 Lunch en Brunch buffet
 Verschillende soorten Diner
 Heerlijke sapjes en cocktails
 Verschillende soorten uitdagende bedrijfsuitjes

Organiseer jullie perfecte dag


Benieuwd naar Whoosah?

Met liefde en passie, WHOOSAH is meer dan een werkplek voor mensen, het is een plek waar mensen zich thuis voelen! Ervaar het mooie gevoel van WHOOSAH zelf! 


Lees ons verhaal
club whoosah feestjes

Club WHOOSAH

WHOOSAH is dol op feestjes. Élke zondag is WHOOSAH dé plek om lekker te dansen, met internationale DJ’s die je alleen op grote festivals ziet. Maar ook regelmatig op zaterdagen, of gewoon als de zon schijnt, pakken wij groots uit. Check onze agenda voor een uitgebreid programma!

Lees meer >


WHOOSAH ZOEKT JOU!

Wij zoeken mensen die willen werken aan het lekkerste strand van Nederland; runners en bediening, party crew en een souschef! Heb je interesse? Stuur dan snel een mailtje met een korte CV naar Yentl op: [email protected]


whoosah restaurant

WHOOSAH Restaurant

“There is no sincerer love than the love of food”! WHOOSAH staat al jarenlang bekend om haar bijzondere gerechten. Ook dit jaar zijn wij weer trots op de menukaart. Deze bevat een hoop internationale gerechten, waarvan de meeste een Aziatische invloed hebben.

Lees meer >


Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor het programma van dit seizoen!Trouwen bij Whoosah?

Trouwen op het strand. In Scheveningen; Wat is er romantischer dan jullie trouwfeest vieren met de wind in je haren en je blik uitkijkend over de zee. WHOOSAH biedt deze gelegenheid!


Bekijk wat wij aanbieden