'; } elseif( is_page( 61 ) ) { echo ''; } ?>

Events

Azorra is de perfecte plek voor een bedrijfsuitje, vergadering, strandfeest of ander zakelijk event aan zee. Zodra je de zee ziet, je voeten in het zand, vuurkorven en bbq aan… we zorgen samen met jullie voor een onvergetelijk dag of avond.

Zoek je met je team ontspanning, een inspirerende vergaderlocatie of juist een actief bedrijfsuitje? Bij Azorra kan er veel en nemen de organisatie van jullie bedrijfsuitje met liefde uit handen.
Daarnaast verzorgen natuurlijk graag de lunch, brunch, het diner of de bbq en serveren daar heerlijke drankjes bij. Of je nu met 30 of met 1000 man komt, we zorgen er altijd voor dat het voor elke groepsgrootte gezellig is.

Neem contact op om de diverse mogelijkheden door te spreken, 0704161760.

Bedrijfs- en teamuitjes

Bij Azorra zijn we gespecialiseerd in het organiseren van een teamuitjes van 5 tot 1000 man. Lekker lui of heel actief, een unieke ervaring op het strand van Scheveningen. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Feesten

Zin in een goed feestje aan het strand? Bij Azorra weten we hoe we een feestje moeten bouwen. Onze locatie is geschikt voor een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, receptie of borrel. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderen

Lunchen, brunchen of dineren en vergaderen in een eigen exclusieve ruimte met uitzicht op zee; wat wil je nog meer!
Azorra biedt genoeg keuze! Voor bedrijven en groepen maken we op maat een invulling, zowel binnen, buiten of op het strand!

Azorra Events vooronvergetelijke momenten op het strand van Scheveningen

Voor bedrijfsuitjes op het Zwarte Pad aan het strand van Scheveningen ben je bij Azorra goed terecht. Azorra is een plek waar iedereen zich thuis voelt. Benieuwd naar de mogelijkheden bel of mail ons. Je kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Lieve gasten, als jullie op zoek naar Whoosah Beachclub dan ben je bij ons nog steeds op de juiste locatie!

Alleen hebben we na corona doorgepakt met AZORRA als nieuw food- & drinkbar concept.

Iets minder zwart maar juist met nog meer good vibes als jullie die meebrengen….✨🌴🛖🪩

Check de agenda of socials voor de feesten want die zijn er nog steeds, of kom gewoon lekker aan onze buitenbar zitten, liggen op de bedjes of hangen op de banken…wat jij wil…. en vooral ons nieuwe menu niet vergeten!