Feestlocatie in Scheveningen

Met de zomer weer voor de deur is ook het strandseizoen weer geopend. En uiteraard horen daar goede feesten bij! Bij WHOOSAH hebben wij alle benodigde kennis in huis om een goed feestje te bouwen. Hoe groot jullie bedrijf ook is: wij zorgen voor de ideale ruimte voor jullie bedrijfsfeest.

WHOOSAH is enorm geschikt voor feesten, vergaderingen, private dining, een verjaardag, borrel of staande receptie. Kortom, met onze prachtige feestlocatie op het strand van Scheveningen in Den haag, kunnen wij voor iedereen een onvergetelijke avond plannen die iedereen nog lang bij zal blijven!

 • Onvergetelijke Bedrijfsfeesten
 • Actieve Personeelsuitjes
 • Prachtige Feestlocatie in Scheveningen
 • WHOOSAH
 • Gaafste Feestlocatie aan het strand van Scheveningen
 • Voor personeels- en bedrijfsfeesten om nooit te vergeten
 • All-inclusive bedrijfsfeesten
 • Liefde & Passie
 • Verbondenheid

De bedrijfsfeesten van WHOOSAH in Scheveningen


Prachtige feestlocatie Scheveningen voor een All-inclusive bedrijfsfeest

All-inclusive bedrijfsfeest

Jullie bedrijfsfeest is uiteraard samen te stellen in combinatie met de vele groepsarrangementen en faciliteiten die wij aanbieden. Wij hebben brunch, lunch, BBQ, diner, vergader optie beschikbaar. Ook kunnen wij met veel gemak zorgen voor een passende DJ, de juiste (disco)verlichting of een grote tent. Dit in combinatie met een prachtige feestlocatie om jullie bedrijfsfeest echt helemaal compleet te maken.

Voor All-inclusive bedrijfsfeesten moet je bij beachclub WHOOSAH zijn. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download hier onze brochure of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte
Personeelsuitje kleinere bedrijven Scheveningen strand

Personeelsuitje kleinere bedrijven

vanaf 10 personen

Wij merken dat veel kleine bedrijven het lastig vinden een te gek bedrijfsuitje te organiseren voor een klein team. Gelukkig is dit bij WHOOSAH geen probleem. Kom lekker relaxen op ons heerlijk terras, geniet van een ontzettend lekkere lunch of kom in de avond een lekker hapje eten.

Met het strand en de zee als achtertuin heb je niet veel nodig. De sfeer van WHOOSAH zorgt voor de rest. Mochten jullie toch graag een activiteit willen doen? Vanaf 10 personen kunnen jullie een keuze maken uit een van de activiteiten die onze partner Flow-Events op het strand aanbied!

Klik hier voor alle activiteiten

Whoosah zorgt voor de juiste muziek op jouw feestlocatie Scheveningen

Muziek

WHOOSAH staat onder andere bekend om de grote feesten die wij iedere week organiseren met DJ’s over heel de wereld. Onze kennis in de muziekwereld is groot en daarom kunnen jullie voor advies met betrekking tot muziek ook altijd goed bij ons terecht!

Willen jullie tijdens het bedrijfsfeest een optreden van een live band? Geen probleem! Wij kunnen een podium opbouwen en voor het juiste licht en geluid zorgen. Zijn jullie opzoek naar een DJ. Wij helpen jullie graag!


Beste Feestlocatie aan het strand in Zuid-Holland. Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten

Feestlocatie Zuid-Holland Strand

De feestlocatie van WHOOSAH is uniek vanwege de mooie ligging op het zwarte pad, net buiten de enorme drukte van Scheveningen (Den Haag). Wie wil er nu niet een te gek personeelsfeest met zon, zee en strand. Gelukkig kan dat ook gewoon in Nederland en WHOOSAH beachclub is de ideale plek door de enorm goede sfeer!

De mooie berkenbomen en de gekleurde kussens op het terras geven het strandpaviljoen WHOOSAH een uniek uiterlijk en zorgt er al snel voor dat jullie personeelsfeest helemaal af is! WHOOSAH mag zich dan ook als één van de beste bedrijfsfeest locaties noemen in Zuid-Holland, Den Haag en omstreken. Kortom, voor een perfecte feestlocatie in Scheveningen, ben je bij beach club WHOOSAH aan het juiste adres!


Download hier het foodbook
Whoosah biedt een prachtige feestlocatie in Den Haag

Voor wie?

WHOOSAH is enorm geschikt voor verschillende soorten bedrijfsfeesten van verschillende grootte. Doordat wij beschikken over een prachtige feestlocatie in Scheveningen en enorme ervaring in het organiseren van feesten, kunnen wij van ieder bedrijfsfeest een te gek event maken. Één om nooit te vergeten!

Bedrijfsborrels, diners, business events, seminars, productpresentatie, feesten, zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen; Het is allemaal mogelijk!


Personeelsuitjes Den Haag voor grote bedrijven

Personeelsuitje grotere bedrijven

tot 1000 personen

Bij WHOOSAH bieden wij personeelsuitjes aan voor groepen tot 1000 personen? Geniet overdag op het strand van verschillende water en strand activiteiten. Met behulp van een mooi roulatiesysteem zorgen wij voor een te gekke middag met genoeg diversiteit. Geniet in de avond van een uitgebreide BBQ of kies voor onze Foodmarkt met verschillende stands waar iedereen zelf te eten kan halen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hier om onze brochure te downloaden. Of vraag via de knop een offerte aan. 

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfsfeest in Scheveningen:

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Magische en ontspannen sfeer
 • Bijzonder eten
 • Alles is mogelijk
 • Wij nemen de organisatie met liefde voor u uit handen
 • Voor elke groepsgrootte gezellig
 • Expert in het organiseren van een feestje
 • Bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje in Scheveningen