This is our happily ever after

  • WHOOSAH
  • Liefde
  • Passie
  • Verbondenheid

WHOOSAH FAMILY

Het is vroeg. De lucht is blauw en het voelt warm aan buiten. De zee is kalm, maar nog ijzig koud. Er waait een licht windje. Om je heen ruik je de geur van zonnebrand zich langzaam verspreiden over het terras van WHOOSAH. Voor het veertiende jaar op een rij staat een gemotiveerde groep jonge mensen lachend de kussens uit te leggen. Ze hangen leuke planten op, maken de menukaarten schoon, en zorgen voor een lekker muziekje.


Van jongensdroom naar volwassen realiteit

WHOOSAH; sinds 2004 een begrip op het Zwarte Pad. Sterker nog, sinds 2018 heeft zij een nieuwe eigenaar die het unieke karakter verder wil profileren voor jong en oud.

In 2018 is voor Alex Keizer een jongensdroom werkelijkheid geworden. Hij is de nieuwe eigenaar van de WHOOSAH en heeft een fijne jeugd aan het strand omgezet in een droom voor iedereen. Bij WHOOSAH kan je namelijk nog steeds terecht voor de hipste feesten maar ook faciliteert zij jouw perfecte stranddag. Alex’ visie? Het unieke karakter van WHOOSAH combineren met lekker eten, fijne service en feesten voor zowel grote- als kleine partijen.

Bij WHOOSAH kom je tot rust; met de duinen in je rug en vrij uitzicht op zee, vergezeld door een fijne club mensen die servicen met een lach. Niet omdat het moet maar omdat WHOOSAH uitnodigd tot een ontspannen en ongedwongen mood.

WHOOSAH biedt een thuis voor de 30-plusser die zowel wil feesten als ontspannen, waar de Haagse dancescene de internationale DJ’s omarmt en waar diverse generaties hand in hand genieten van het unieke stukje Nederlandse strand.
Ik ben vijf jaar geleden in de WHOOSAH familie terecht gekomen en nooit meer weggegaan”


TEAM

Het team van WHOOSAH is een hechte groep mensen. Zij voelen zich thuis en zullen er alles aan doen om jullie je ook thuis te laten voelen!


Bedrijfsuitje of Groepsuitje bij WHOOSAH?Bekijk de mogelijkheden